n
حضرت عیسى (علیه السّلام) و بشارت او:
n
بشارت عیسى (علیه السّلام ) به آمدن پیامبر اسلام ( صلّى الله علیه و آله ) وامام مهدى(علیه السّلام )
n
روزى حضرت عیسى (علیه السّلام ) از سرزمین اردن به طرف بیت المقدس مىرفت، در مسیر راه به همراهان فرمود: در فلان جا الاغى همراه کرهاش مىچرخد، آن را به این جا بیاورید.
همراهان رفتند و الاغ را آوردند. عیسى (علیه السّلام ) بر آن سوار شد و به شهر اورشلیم وارد گردید و در آن جا از چند نفر که بیمارى سختى داشتند عیادت کرد و به اذن خدا به آنها شفا داد. سپس وارد بیت المقدس گردید، در آن جا بعضى از آن حضرت پرسیدند: «اى رسول خدا! به ما خبر بده که پایان دنیا چگونه است و کى خواهد بود؟»
عیسى(علیه السّلام ) : «به شما خبر مىدهم که بعد از من پیامبرى خواهد آمد که نام او احمد صلّى الله علیه و آله )(۱) است. یکى از فرزندان او (حضرت مهدى (علیه السّلام )) حجّت خدا بر انسانها خواهد بود. او قیام مىکند و جهان را همان گونه که پر از ظلم و جور شده، پر از عدل و داد مىنماید و من در زمان او از آسمان فرود مىآیم و ظهور من، نشانه ظهور قیامت خواهد بود.»(۲)
n——————————
۱– بشارت عیسى (علیه السّلام ) به آمدن پیامبر اسلام ( صلّى الله علیه و آله ) به نام احمد ( صلّى الله علیه و آله ) در آیه ۶ سوره صف آمده است و در کتاب انجیل این بشارت به نام «فار قلیط» است که ازنظر فرهنگ یونانى به معنى «شخص مورد ستایش» معادل احمد و محمد( صلّى الله علیه و آله ) است.
n
۲– تاریخ انبیاء، ص ۷۳۰؛ در روایات اسلامى، آمده که هنگام ظهور حضرت مهدى (علیه السّلام )، حضرت عیسى (علیه السّلام ) از آسمان به زمین فرود مىآید و در بیت المقدس پشت سر آن حضرت نماز مىخواند و از یاران آن حضرت شده و پیروانش را به پذیرش رهبرى او دعوت مىنماید و موجب تقویت و گسترش امر آن حضرت مىگردد و بر فراز گردنه «اَفیق» بیت المقدس، حربهاى در دست دارد و در قتل دجّال شرکت مىکند و در صف نماز، امام مهدى (علیه السّلام ) به او مىگوید: «به پیش برو تا به تو اقتدا کنیم.» عیسى (علیه السّلام ) مىگوید: «شما خاندانى هستید که براى هیچ کس تقدم بر شما روا نیست.» (منتخب الاثر، باب ۴۸، ص ۳۱۶ و ۳۱۷).