نسبت FATF با امنیت ملی
🔹بعنوان یک اصل و شاخص ثابت در تحلیل موضوعات؛ همیشه باید توجه کرد که میزان تاثیر مثبت یا منفی آن موضوع یا پدیده بر "امنیت ملی کشور" چقدر است. آیا آثار زیان بار و یا تهدیدآمیزی را متوجه امنیت ملی کشور می کند یا خیر؟
با بررسی دقیق FATF دقیقا روشن می شود که FATA با وضعیت و شرایط فعلی آن (حتی اگر برخی منافع هم برای آن متصور باشد) اما؛ از ابعاد متعدد؛ مخالف امنیت ملی کشور است:
۱- پیگیری تحولات پسابرجام حاکی است که آمریکایی ها بشدت بدنبال تسلط اطلاعاتی بر جریان های راهبردی پول در ایران هستند تا علاوه بر ضربه به نهادهای انقلابی و گروههای مقاومت و... این اطلاعات زمینه طراحی های آینده آمریکا؛ خصوصا زمینه اعمال تحریم های جدید علیه ایران را فراهم کند.
۲- از جمله؛ یکی از مهم ترین تهدیدات علیه امنیت ملی کشور؛ تبدیل تحریم های مالی خارجی به تحریم های داخلی است.
۳-آمریکایی ها با سبک تعلیق و یا خارج کردن برخی افراد و موسسات ایرانی از لیست تحریم ها در برجام؛ مسئولین و نهادهای ایرانی را به 《مسئول و نهاد خوب _ مسئول و نهاد بد》 تقسیم کرده اند. از منظر آمریکایی ها؛ خوبها؛ آنهایی هستند که به زعم آنها خطرناک نیستند و لذا از لیست تحریم ها تعلیق و یا خارج شده اند و مسئولین و نهادهای بد!! در لیست تحریم ها باقی مانده اند. این بدان معناست که:
-اولا: مسئولین و نهادهای خوب؛ برای ماندن در فضای غیرتحریمی!! باید تلاش کنند که چارچوبهای وضع شده از سوی آمریکا را رعایت کنند و از آن تخلف نکنند چرا که در صورت تخلف؛ به فضای تحریمی سابق بازخواهند گشت. (دقت شود) لذا مسئولین ایران، خواسته یا ناخواسته با سیاست های آمریکا در تحریم و ایجاد فشار بر افراد و نهادهای انقلابی در تحریم همراهی می کنند.(مهم)
-ثانیا: (توجه جدی) در این حالت عملا نظام بانکی ایران تبدیل به ابزار اعمال تحریم های آمریکا و غرب در داخل کشور و علیه افراد و نهادهای نظام خواهد شد. (178 مسئول؛ وزارتخانه، نهاد و موسسه)
-ثالثا: با تقسیم بندی مذکور (خوب و بد) عملا کشور را به سمت دوقطبی شدن سوق می دهند.
دیدگاهها
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.